Автоматско платно за проекција SBOX PSА-112 / 200 x 200cm

PROJECTOR SCREEN SBOX PSA-112 / 200 x 200 cm Automatic Screen size: 112" / 200 x 200 cm Picture formats: 16:9, 4:3, 1:1 Black edge: 30cm (16:9), 5cm (4:3 and 1:1) Gain: 1:1 Bar Code: 0616320534615 упатство на во линкот подолу: http://www.smit-electronic.hr//upload/datoteke/upute%20na%20hr/Platna/Projector%20Screen%20With%20Motor%20Manual%20EN.pdf

Цена : За информација јави се на 070 209232

Автоматско платно за проекција SBOX PSА-96 / 172 x 172cm

PROJECTOR SCREEN SBOX PSA-96 / 172 x 172 cm Automatic Screen size: 96" / 172 x 172 cm Picture formats: 16:9, 4:3, 1:1 Black edge: 30cm (16:9), 5cm (4:3 and 1:1) Gain: 1:1 Bar Code: 0616320534608 упатство во линкот подолу http://www.smit-electronic.hr//upload/datoteke/upute%20na%20hr/Platna/Projector%20Screen%20With%20Motor%20Manual%20EN.pdf

Цена : За информација јави се на 070 209232

Платно за проектор на троножец SBOX PSMТ-135 / 240 x 240cm

PROJECTOR SCREEN SBOX PSMT-135 / 240x240cm - Tripod Screen size: 135" / 240 x 240 cm Picture formats: 16:9, 4:3, 1:1 Black edge: 30cm (16:9), 5cm (4:3 and 1:1) Gain: 1:1 Watch angle: 160° Metal case Metal tripod stand

Цена : 7,760 денари

Платно за проектор на троножец SBOX PSMТ-96 / 172 x 172 cm

PROJECTOR SCREEN SBOX PSMT-96 / 172 x 172 cm - Tripod Screen size: 96" / 172 x 172 cm Picture formats: 16:9, 4:3, 1:1 Black edge: 30cm (16:9), 5cm (4:3 and 1:1) Gain: 1:1 Watch angle: 160° Metal case Metal tripod stand

Цена : За информација јави се на 070 209232

Платно за проектор на троножец SBOX PSMТ-112 / 200 x 200 cm

PROJECTOR SCREEN SBOX PSMT-112 / 200 x 200cm - Tripod Screen size: 112" / 200 x 200 cm Picture format: 16:9, 4:3, 1:1 Crni obrub: 30cm (16:9), 5cm (4:3 i 1:1) Gain: 1:1 Metal case Metal tripod stand Bar Code : 0616320534639

Цена : За информација јави се на 070 209232

Платно за проектор SBOX PSM-96 / 172 x 172 cm

Атрактивно и компактно платно за едукациски, канцелариски и домашни проекции.Поседува рол механизам со пружина и автомаска кочница кој овозможува лесно и тивко намотување и повлекување на платното во метално куќиште. Едноставно се монтира на зид и таван Големина на платното: 96" / 172x172 cm Формат на сликата: 16:9, 4:3, 1:1 Црна рамка: 30cm (16:9), 5cm (4:3 i 1:1) Размер: 1:1

Цена : За информација јави се на 070 209232

Платно за проектор SBOX PSM-118 / 213 x 213 cm

Атрактивно и компактно платно за едукациски, канцелариски и домашни проекции.Поседува рол механизам со пружина и автомаска кочница кој овозможува лесно и тивко намотување и повлекување на платното во метално куќиште. Едноставно се монтира на зид и таван Големина на платното: 118" / 213 x 213 cm Формат на сликата: 16:9, 4:3, 1:1 Црна рамка: 30cm (16:9), 5cm (4:3 i 1:1) Размер: 1:1

Цена : За информација јави се на 070 209232

Платно за проектор SBOX PSM-112 / 200 x 200 cm

Атрактивно и компактно платно за едукациски, канцелариски и домашни проекции.Поседува рол механизам со пружина и автомаска кочница кој овозможува лесно и тивко намотување и повлекување на платното во метално куќиште. Едноставно се монтира на зид и таван Големина на платното: 112" / 200 x 200 cm Формат на сликата: 16:9, 4:3, 1:1 Црна рамка: 30cm (16:9), 5cm (4:3 i 1:1) Размер: 1:1

Цена : За информација јави се на 070 209232

Платно за проектор SBOX PSM-100 / 180 x 180 cm

Атрактивно и компактно платно за едукациски, канцелариски и домашни проекции.Поседува рол механизам со пружина и автомаска кочница кој овозможува лесно и тивко намотување и повлекување на платното во метално куќиште. Едноставно се монтира на зид и таван Големина на платното: 100" / 180 x 180 cm Формат на сликата: 16:9, 4:3, 1:1 Црна рамка: 30cm (16:9), 5cm (4:3 i 1:1) Размер: 1:1

Цена : За информација јави се на 070 209232