РУВЕКС- A доо

Фирмата Рувекс-А д.о.о. има повеќегодишно искуство во увоз и дистрибуција на производи во Македонија на  повеќе познати светски брендови како: HAMA, SBOX, Digitus, Ednet, Port Designs, Linksys, Kingston и други.

Се работи воглавно за ИТ асесоари, разни аудио/видео и телекомуникациски кабли, држачи за ЛЦД/Плазма ТВ уреди и проектори, торби и ранци за НБ комјутери и таблети, серверска опрема и друго.

Постигнатите резултати се должат на професионалниот пристап во работата, брзо и ефикасно исполнување на барањата на купувачите.

Наши партнери се меѓу другите:

НЕПТУН Македонија

Сеавус

КиК Техномаркет

Нетсетера

Дуна компјутери

Хубо Маркет

Ендава

Makpetrol BS

Ај стаил

NEOCOM

Makpetrol DELL