Можете да не контактирате преку оваа форма, во секое време, Нашите вработени ќе Ве исконтактираат во првата прилика.
Твоето име:*
E-mail:*
Наслов:*
Порака:*
Внеси код:

РУВЕКС - А  доо

ул.Народен фронт 19а лок14
Д.Т.Ц. Беверли Хилс (2-ри кат)
1000, Скопје Р.МАКЕДОНИЈА
Тел/ факс: 02 329 0585

mail: contact@ruvex.com.mk