SBox SINGAPORE - NSS-88119

Цена : 811 денари

Laptop bag up to 15.6" For Laptops up to : 15.6“ Color : Crna Dimensions : 42 x 34 x 6,5cm Material: PU Pcs. in Cartoon : 12 Bar Code : 0616320530976

Рејтинг:
КОНТАКТ СО ПРОДАВАЧОТ
X

Контакт со нас

  • Бренд
  • SBox
  • Боја
  • црна
  • Димензија
  • 15,6"
  • на залиха
  • да