SBox HONG KONG - NSS-88123 Laptop bag up to 15.6

Цена : 1,224 денари

For Laptops up to : 15.6“ Color : Crna Dimensions : 42x 37 x 7 cm Material : 600D Nylon Pcs. in Cartoon : 10 Bar Code : 0616320530983

Рејтинг:
КОНТАКТ СО ПРОДАВАЧОТ
X

Контакт со нас

  • Бренд
  • SBox
  • Боја_
  • црна
  • Димензија
  • 15,6"
  • на залиха
  • да