SBox Euro kabel naponski 2 m

Цена : 196 денари

Euro power cable 2 m - SBOX Barcode: 3880000900077

Рејтинг:
КОНТАКТ СО ПРОДАВАЧОТ
X

Контакт со нас

  • Бренд
  • SBox
  • Боја
  • црна
  • должина
  • 2m
  • на залиха
  • да