SBox CC-10 USB CAR CHARGER

Цена : 186 денари

1x USB INPUT: DC 12~24V OUTPUT: 5V/1A Bar Code: 0616320531720

Рејтинг:
КОНТАКТ СО ПРОДАВАЧОТ
X

Контакт со нас

  • Бренд
  • SBox
  • Боја
  • Бела
  • на_залиха
  • да